IK BRENG DE BALANS TERUG IN UW LICHAAM

Klachten en behandeling

Uw evenwicht terugvinden

In de natuur staat alles met elkaar in verbinding. Als natuurgeneeskundig therapeut doe ik niet aan symptoombestrijding, maar ga samen met u op zoek naar de bron van uw klachten. Mijn holistische* aanpak is erop gericht om het lichaam zichzelf te laten herstellen. Niet één onderdeel aanpakken maar het hele lichaam weer de balans teruggeven, zodat ook op het mentale vlak weer evenwicht ontstaat. Dat uw lichaam niet altijd de kracht heeft om de klachten zelf op te lossen mag duidelijk zijn. Met mijn opgebouwde kennis, ervaring en middelen hoop ik u beter te kunnen helpen.

Belangrijk is om éérst te ontdekken waardoor uw klachten ontstaan en zo de behandeling in kaart te brengen. Geen klacht staat op zichzelf en geen mens is gelijk.  Dat kan in veel gevallen in mijn praktijk, middels de geavanceerde Vega-methode met de Vegatest Expert Plus.

Vegatest Expert Plus

Meetinstrument voor vegetatieve reflextesten

In mijn praktijk maak ik als belangrijkste instrument* gebruik van de Vegatest Expert Plus voor een vegetatieve reflextest. Deze maakt op een doelgerichte, effectieve wijze duidelijk wat de onderliggende oorzaak kan zijn van uw klachten. En bovendien: wat voor u de best passende therapie is om van deze klachten af te komen! De behandeling is niet belastend, pijnloos en ook zeer geschikt voor (jonge) kinderen, mits onder begeleiding.
Bij het Vegatesten is het ook mogelijk de geadviseerde middelen of therapie te testen op verdraagzaamheid en effectiviteit. Dit maakt de testmethode efficiënt en kostenbesparend.

*Kijk voor meer informatie over de Vegatest: www.wegamed.de 

Geschikt voor u?

Iedereen die normalerwijs ook een arts kan bezoeken, raadplegen en zijn adviezen kan opvolgen kan meewerken aan het consult,  onderzoek en de behandeling.
Lees verder…

Balans hervinden

Door middel van de bioresonantie-methode worden de plekken in uw lichaam opgespoord waar de energie niet meer (goed) doorstroomt.
Lees verder…

Het consult

Tijdens het eerste, uitgebreide consult vul ik samen met u het intakeformulier in om onduidelijkheden vooraf weg te nemen. 
Lees verder…

De behandeling

Na het eerste consult gaan we over op de uiterst geavanceerde Vegatest methode met de Vegatester Expert Plus. Dit is geheel pijnloos.
Lees verder...

Behandeling met de Wegamed-Select en Vegatest Expert Plus

Zelfhelend vermogen 

Chronische ziekten, acute infecties of pijn ontstaan vaak wanneer het organisme een verminderd zelfregulerend vermogen heeft. De Wegamed Select brengt de regulatie van het organisme in de juiste balans terug  door Bioresonantie therapie. Voor de behandeling is het gebruik van ampullen of stoffen niet meer nodig. In plaats hiervan is er een transmissie van natuurlijke frequenties met hetzelfde effect en die geven de signalen door aan de patient.  

Gedurende de behandeling ligt u op een mat waar de frequenties doorheen gaan. De Wegamed Select biedt een nieuwe therapeutische strategie, waardoor direct effect merkbaar op de capaciteit van het lichaam, het metabolisme en stress.


Bioresonantietherapie

Bioresonantietherapie gaat uit van de wetenschap dat alles een bepaalde trillingsfrequentie heeft. Een lichaam dat niet functioneert zoals het zou moeten, heeft een afwijkende trilling. Bioresonantiemiddelen werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen. Wanneer ons lichaam uit balans is kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziekte kan het gevolg zijn. Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie.batc logo-2

De beste kwaliteit in zorg bieden

In 1998 is beroeps-organisatie Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) opgericht, om eenheid te creëren binnen de vele werkvormen en organisaties, de kwaliteit te verhogen binnen de natuurgerichte zorg en zo het belang van zowel de therapeut als de consument te dienen.
Reeds meer dan duizend aangesloten therapeuten maken zich zo sterk voor een gezonde maatschappij en meer erkenning voor de natuurgerichte zorg. BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten leveren dagelijks hun unieke bijdrage door de beste kwaliteit zorg te bieden aan hun cliënten, dankzij brede scholing en het hanteren van vijf werkvormen volgens de vijf natuurgerichte holistische principes.

Gusta’s Praktijk

Valkstraat 56 , 8605 AV SNEEK
Telefoon  0630 45 45 20
praktijkdraaijer@gmail.com 
AFSPRAAK MAKEN
Uw privacy - AVG wet

Gusta in het kort

Gusta Draaijer heeft een praktijk als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Dankzij haar vele opleidingen is zij uitstekend in staat om, met behulp van de Vegatester Expert Plus, een adequaat behandelplan voor te stellen.

Gusta’s registraties

BATC beroepsregistratie nr: BR-02542
AGB Zorgverlenerscode: 90103335
AGB praktijkcode: 90(0)62706v
 Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB 1701.2133
DISCLAIMER