EEN KORTE INTRODUCTIE

Wie is Gusta Draaijer?

Electro acupunctuur volgens de Vega-methode

Vanaf 2012 ben ik mij gaan toeleggen op de electro-acupunctuur volgens de Vega-methode (met behulp van de Vegatest Expert Plus van Wegamed). Ik heb zelf erg goede ervaringen met dit apparaat, de manier van testen en wat voor middelen er gebruikt kunnen worden om tot resultaat te komen. Dan hebben we het over kruiden, supplementen, homeopathie, bijniersupplementen, virussen, bacteriën, ontstoren vaccinaties en nog veel meer.
Ik heb de opleiding tot gecertificeerd Vegatester in Nederland gevolgd. Na mijn opleiding Life Science therapeut te Zeewolde (natuurgeneeskundig therapeut) ben ik met mijn praktijk gestart in Sneek. Met het Vegatest-apparaat kan je veel klachten herleiden en men kan daarom voor veel klachten bij mij terecht. Maar het is en blijft belangrijk dat er eerst gekeken wordt vanuit het reguliere circuit: huisarts/ziekenhuis.

Ik wil graag de oorzaak van uw klachten naar boven krijgen om zo, met een effectief behandeltraject, u op een betrokken wijze te begeleiden, terug naar een gezond lichaam met een gebalanceerde geest. Ik stel mijn cliënten centraal en streef een innovatieve, professionele benadering van de natuurgeneeskundige principes na. Mocht het toch buiten mijn expertise vallen, dan zal ik u doorverwijzen naar andere specialisten.
Voor vragen kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met me opnemen, ik luister en help u graag,
Ik zie u graag verschijnen in mijn praktijk.

Gusta Draaijer

Mijn expertises

Niet alleen steek ik graag veel tijd en energie in u, maar ook in vervolgstudies en trainingen om zo het maximale eruit te halen.
De basis van mijn praktijk bestaat uit de onderstaande expertises:
1. Plato genormeerd
2. Erkend Vega Expert (Wegamed)
3. BATC aangesloten. 
4. BIG geregistreerd.

Gusta bureau-2

Plato genormeerd

Alternatieve behandelaars die in aanmerking willen komen voor vergoeding door grote zorgverzekeraars, moeten beschikken over medische en psycho-sociale basiskennis op hbo-niveau. Dat draagt er toe bij  dat er voor alle beroepsgroepen in de complementaire zorg een 'eenduidig minimumniveau aan psychosociale en medische basiskennis wordt vastgesteld’.
 

Erkend Vega Expert

De Vega test is een vergevorderde ontwikkeling van de elektro-acupunctuur volgens de Duitse dr. Voll in de jaren ’50. Verbanden tussen oorzaak en gevolg kunnen zo opgespoord worden. Dankzij geavanceerde mogelijkheden en  juiste expertise worden talrijke metingen in korte tijd mogelijk gemaakt. Uitkomsten worden geanalyseerd en vervolgens wordt een adequaat behandelplan opgesteld.


BATC aangesloten

BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten leveren dagelijks hun unieke bijdrage door een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg te bieden aan hun cliënten, dankzij brede scholing, het hanteren van vijf verschillende werkvormen en volledig werken volgens de vijf holistische, natuurgerichte principes.


BIG Registratie

In het BIG register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners.
Uw garantie dat u met vakbekwame zorgverleners om de tafel zit. 


Gusta’s Praktijk

Valkstraat 56 , 8605 AV SNEEK
Telefoon  0630 45 45 20
praktijkdraaijer@gmail.com 
AFSPRAAK MAKEN
Uw privacy - AVG wet

Gusta in het kort

Gusta Draaijer heeft een praktijk als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Dankzij haar vele opleidingen is zij uitstekend in staat om, met behulp van de Vegatester Expert Plus, een adequaat behandelplan voor te stellen.

Gusta’s registraties

BATC beroepsregistratie nr: BR-02542
AGB Zorgverlenerscode: 90103335
AGB praktijkcode: 90(0)62706v
 Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB 1701.2133
DISCLAIMER