JE WEER GEZOND EN STERK VOELEN

Allergieklachten en ontstekingen

Behandeling met het Raymedy systeem 

 Belangrijk is om éérst te ontdekken waardoor uw allergieklachten of ontstekingen ontstaan en zo de behandeling in kaart te brengen. Dat kan in veel gevallen middels de bioresonantie-therapie met het Raymedy Smart Healthcare systeem.

Mijn plan van aanpak:

Geschikt voor u?

Iedereen die normalerwijs ook een arts kan bezoeken, raadplegen en zijn adviezen kan opvolgen kan meewerken aan het consult, onderzoek en de behandeling.
Lees verder…

Het consult

Tijdens het eerste, uitgebreide consult vul ik samen met u het intakeformulier in om onduidelijkheden vooraf weg te nemen.
Lees verder…

De behandeling

Na het eerste consult gaan we, om uw klachten te bestrijden, over op de bioresonantie methodiek van het Raymedy systeem. Dit is geheel pijnloos.
Lees verder...

Balans hervinden

Door middel van de bioresonantie-methode worden de plekken in uw lichaam opgespoord waar de energie niet meer (goed) doorstroomt.
Lees verder…

MAAK DIRECT EEN afspraak
voor een intake gesprek

Het Raymedy systeem
Meetinstrument voor analyseren energiebalans

Het Raymedy smart healthcare systeem is een innovatieve benadering die gebruik maakt van bioresonantie en elektromagnetische technologie, om zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam te bevorderen.  
De toepassing van Raymedy therapie omvat het meten en analyseren van de energiebalans van het lichaam, het identificeren van verstoringen in de energiebanen en het herstellen van de balans door middel van specifieke frequenties. 
Dit kan helpen bij diverse klachten, zoals pijn, stress, allergieën en vermoeidheid. De Raymedy therapie is non-invasief, volstrekt pijnloos en wordt vaak aangevuld met voedingsadvies en leefstijlveranderingen.
De Raymedy therapie wordt alom geprezen om haar holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Bioresonantie-therapie 
Allergiecentrum Draaijer maakt dus gebruik van het Raymedy-systeem. Het is ontwikkeld aan de hand van bioresonantie op levende organismen en systemen, in combinatie met een 50 jaar therapeutische praktijkervaring. Wij hebben een unieke en succesvolle allergiebehandeling die bijzonder geschikt is voor het snel opsporen en verwijderen van uw allergieën. Ongeveer 90% van onze cliënten zijn na enkele behandelingen klachtenvrij! Het gevolg is een verhoogde weerstand, meer energie en vitaliteit.  

Deze Raymedy therapie maakt gebruik van een  belangrijk onderdeel: de Diamond Shield Zapper . Een handig en handzaam apparaat dat zwakstroom (9V) door het lichaam stuurt. Deze frequenties hebben een onschadelijk makend effect op vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen en schimmels.  Hierdoor is behandeling van bijna alle ziektes en aandoeningen mogelijk! 
De Zapper is toegankelijk voor iedereen, gemakkelijk mee te nemen en vrijwel op elk moment te gebruiken.  

Veel voorkomende klachten die in mijn allergiecentrum aan de orde komen...