EEN KORTE INTRODUCTIE

Wie is Gusta Draaijer?

Ik stel mijn cliënten altijd centraal

 Vanaf 2012 ben ik mij gaan toeleggen op de electro-acupunctuur volgens de Vega-methode (met behulp van de Vegatest Expert Plus van Wegamed). Ik heb zelf erg goede ervaringen met dit apparaat, de manier van testen en het resultaat van de middelen die gebruikt kunnen worden (homeopathie, kruiden, vitamines, bijniersupplement etc.).
In 2015 ben ik begonnen met diverse medische opleidingen. Na het behalen van natuurgeneeskunde, electro acupunctuur, orthomoleculair en Raymedy-therapeut diploma’s ben ik met mijn eigen praktijk gestart in Sneek. Met het Vegatest-apparaat en Raymedy-systeem kan je veel klachten herleiden en men kan daarom voor veel klachten bij mij terecht. Maar het is en blijft belangrijk dat er eerst gekeken wordt vanuit het reguliere circuit: huisarts/ziekenhuis.  

 Ik wil graag de oorzaak van uw klachten naar boven krijgen. Het streven is dat klachten voor 80% tot 100% verdwijnen en weg blijven. Terug naar een gezond lichaam met een gebalanceerde geest. 

Ik stel mijn cliënten centraal en streef naar een innovatieve, professionele benadering. 
Mocht het toch buiten mijn expertise vallen, dan zal ik u doorverwijzen naar andere specialisten. Voor vragen kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met me opnemen, ik luister en help u graag, 

Gusta Draaijer 

  Mijn kracht  
• Persoonlijke aandacht
• Ook voor kinderen
• Snel, effectief en pijnloos
• Ongeveer 5 behandelingen 

Als resultaat: 70% tot 100% klachtenvrij!

 Mijn  expertises
Niet alleen steek ik graag veel tijd en energie in u, maar ook in vervolgstudies en trainingen om zo het maximale eruit te halen. 
De basis van mijn praktijk bestaat uit de volgende expertises:

1. Plato genormeerd
2. Erkend Vega Expert (Wegamed) 
3. CAT aangesloten
4. BIG geregistreerd

Mijn expertises kort toegelicht:

Plato genormeerd

Alternatieve behandelaars die in aanmerking willen komen voor vergoeding door grote zorgverzekeraars, moeten beschikken over medische en psycho-sociale basiskennis op hbo-niveau. Dat draagt er toe bij  dat er voor alle beroepsgroepen in de complementaire zorg een 'eenduidig minimumniveau aan psychosociale en medische basiskennis wordt vastgesteld’.  

Erkend Vega Expert

De Vega test is een vergevorderde ontwikkeling van de elektro-acupunctuur volgens de Duitse dr. Voll in de jaren ’50. Verbanden tussen oorzaak en gevolg kunnen zo opgespoord worden. Dankzij geavanceerde mogelijkheden en juiste expertise worden talrijke metingen in korte tijd gemaakt. Uitkomsten worden geanalyseerd en vervolgens wordt een adequaat behandelplan opgesteld. 

CAT aangesloten

CAT therapeuten, met een opleiding op HBO-niveau en die voldoen aan de PLATO-norm (door middel van de Medische Basiskennis of de Psychosociale Basiskennis), hebben afspraken met de zorgverzekeraars die hun behandelingen aan u vergoeden. Dit omdat deze Natuurgeneeskundig Therapeuten dagelijks een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg bieden aan hun cliënten.

BIG geregistreerd

In het BIG register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Uw garantie dat u met vakbekwame zorgverleners om de tafel zit.