REACTIES CLIËNTEN NA BEHANDELING

 Cliënt-ervaringen

De ervaring van Anne...

Al 4,5 jaar waren mijn vriend en ik bezig om zwanger te worden. Mijn collega had goede ervaringen bij Gusta en ik besloot haar mijn verhaal te mailen, met de vraag of ze hier iets mee zou kunnen. Zo zat ik een kleine week later in haar praktijk, ik voelde me er vrijwel meteen op mijn gemak. Al snel werd duidelijk wat mogelijk de oorzaak was van het uitblijven van een zwangerschap. Op advies ben ik supplementen op maat gaan gebruiken. Vier weken later gebeurde wat ik mij niet voor mogelijk had gehouden. Mijn grootste wens werd werkelijkheid: ik ben zwanger! Ik ben Gusta onwijs dankbaar.

De ervaring van Wil...

Ik heb n.a.v. mijn artroseklachten contact opgenomen met Gusta Draaijer. Ze heeft mij eerst grondig doorgemeten en vervolgens aangeraden bepaalde supplementen aan te schaffen. Dat heb ik gedaan met toch wel een zekere scepsis, dus: eerst zien, dan geloven. Nu een jaar later slik ik een lagere dosis en geloof 't zelf bijna nog niet, maar de klachten zijn nagenoeg verdwenen! Verder kom ik 2x per jaar terug bij Gusta voor controle.

De ervaring van Joke...

Huidklachten Gustasite-2

Ik had al vele jaren  erge acné en een ernstige huidproblematiek (zie mijn foto’s). Gusta heeft mij de eerste keer  intensief doorgemeten en mij speciale supplementen aanbevolen. op zuiver natuurlijke basis.

Na ongeveer 8 weken was ik al voor een groot deel vrij van acné en mijn  huidproblemen. Ik moet nog wel een tijdje doorgaan met de supplementen maar merk nog steeds verbetering.

Gusta’s Praktijk

Valkstraat 56 , 8605 AV SNEEK
Telefoon  0630 45 45 20
praktijkdraaijer@gmail.com 
AFSPRAAK MAKEN
Uw privacy - AVG wet

Gusta in het kort

Gusta Draaijer heeft een praktijk als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Dankzij haar vele opleidingen is zij uitstekend in staat om, met behulp van de Vegatester Expert Plus, een adequaat behandelplan voor te stellen.

Gusta’s registraties

BATC beroepsregistratie nr: BR-02542
AGB Zorgverlenerscode: 90103335
AGB praktijkcode: 90(0)62706v
 Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB 1701.2133
DISCLAIMER