REACTIES NA BEHANDELING

Ervaringen van cliënten

Lees hieronder hun behandelervaringen en -resultaten.

De ervaring van Anne...

Zwangerschap
Al 4,5 jaar waren mijn vriend en ik bezig om zwanger te worden. Mijn collega had goede ervaringen bij Gusta en ik besloot haar mijn verhaal te mailen, met de vraag of ze hier iets mee zou kunnen. Zo zat ik een kleine week later in haar praktijk, ik voelde me er vrijwel meteen op mijn gemak. Al snel werd duidelijk wat mogelijk de oorzaak was van het uitblijven van een zwangerschap. Op advies ben ik supplementen op maat gaan gebruiken. Vier weken later gebeurde wat ik mij niet voor mogelijk had gehouden. Mijn grootste wens werd werkelijkheid: ik ben zwanger! Ik ben Gusta onwijs dankbaar.

De ervaring van Will...

Artroseklachten
Ik heb n.a.v. mijn artroseklachten contact opgenomen met Gusta Draaijer. Ze heeft mij eerst grondig doorgemeten en vervolgens aangeraden bepaalde supplementen aan te schaffen. Dat heb ik gedaan met toch wel een zekere scepsis, dus: eerst zien, dan geloven. Nu een jaar later slik ik een lagere dosis en geloof 't zelf bijna nog niet, maar de klachten zijn nagenoeg verdwenen! Verder kom ik 2x per jaar terug bij Gusta voor controle.

De ervaring van Joke...

Acné
Ik had al vele jaren hele erge acné en ernstige huidproblematiek (zie mijn foto’s). Gusta heeft mij de 1e keer intensief doorgemeten en mij speciale supplementen aanbevolen, op zuiver natuurlijke basis. Na ongeveer 8 weken was ik al voor een groot deel vrij van acné en mijn huidproblemen!
Ik moet nog wel een tijdje doorgaan met de supplementen, maar merk nog steeds dagelijks verbetering.